Cautare

53236 de rezultate pentru "pasapoarte mai scumpe" (4.41 secunde)
Dar m-am bucurat ca cele mai clare si puternice voci care s-au ridicat in favoarea Romaniei au fost cea a lui Martin Schulz (Presedintele social democrat al Parlamentului European) si cea a doamnei Helle Thorning-Schmidt (premierul social democrat al Danemarcei).
Conform unui comunicat al MAE, materialul prezinta sintetic cele mai importante elemente de noutate pe care le aduce Legea 35/2008 privind desfasurarea alegerilor pentru Camera Deputatilor si a Senatului din 30 noiembrie 2008 in strainatate.
• Parchetul General a ridicat inaintea finalizarii referendumului acte originale de la Curtea Constitutionala, Autoritatea Electorala Permanenta, Biroul Electoral Central, Autoritatea Nationala pentru Cetatenie, Directia Generala Pasapoarte, Directia Evidenta Populatiei si Administrarea Bazelor de Date transformandu-se intr-o institutie care stabileste in afara legii pragul electoral?
Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) trebuie sa finalizeze identificarea si sa emita pasapoarte pana la 1 iulie 2007.
18.321.512 cetateni romani cu drept de vot la data de 12.09.2014 pentru 16 noiembrie)." Diferentele apar ca urmare a operatiunilor curente efectuate de primari in registrul electoral aferent localitatilor conduse de acestia si a unui import de date programat de la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul MAI.
Romanii care doresc sa faca sau sa reinnoiasca un pasaport isi pot face acum programari online pe platforma MAI. Oamenii trebuie sa introduca datele pentru obtinerea documentului de calatorie.
Autoritatile moldovene se tem ca, oferind pasapoarte romanesti, Guvernul Romaniei incearca "sa asimileze" populatia Republicii Moldova, desi Executivul moldovean recunoaste ca si alte state ofera cetatenie moldovenilor in aceleasi conditii.
Noul subprefect urmeaza sa se ocupe, printre altele, de coordonarea serviciilor publice deconcentrate, a serviciilor de pasapoarte, inmatriculari si permise, de organizarea sedintelor consiliului prefectural si urmarirea punerii in aplicare a deciziilor luate in acest for, precum si de gestionarea efectiva a comitetului judetean pentru situatii de urgenta.Ionel Ciobotea, celalalt subprefect, aflat acum in concediu medical, a ramas in continuare cu vechile indatoriri, printre care urmarirea corespondentei, aplicarea apostilei, coordonarea secretarilor de primarii etc.
Pe site-ul agentiei de presa Tass rusii sunt indrumati sa obtina pasapoarte care sa le asigure statutul de cetateni ai UE, in contextul in care, din cauza sanctiunilor economice impuse de tarile occidentale, multi rusi s-au vazut in imposibilitatea de a-si pastra locurile de munca la corporatiile din Vest si au parasit Federatia Rusa.
Un sofer a fost batut cu pumnii in cap de politistii locali dupa ce a parcat neregulamentar, la Iasi, in fata sediului serviciului de pasapoarte si inmatriculari auto.
Sute de persoane s-au imbulzit inca de la primele ore ale diminetii la Serviciul de Pasapoarte din Timisoara dupa ce au aflat ca le pot scoate copiilor acest document fara sa fie necesara o programare.
Cu o experienta de 14 ani in domeniu, Doctor in Stiinte Medicale, Iulia Preda este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati farmacisti de la noi, avand numeroase specializari in tara, cat si in strainatate, printre care:
Povestea incredibila a celei mai scumpe autostrazi din lume:
Nici nu a inceput bine anul si craiovenii sunt nevoiti sa bage mai adanc mana in buzunar.
de la sub 1.000 la peste 2.000 euro/mp Fata de alte mari orase, Bucurestiul ofera o paleta mult mai larga de optiuni cand vine vorba de achizitia unei locuinte.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
Nu vei mai plati vreodata pentru cablu sau abonamente? ... Cu peste 1,6 milioane de antene vandute la nivel mondial, ACEASTA s-a dovedit a fi cea mai buna solutie pentru a-ti urmari canalele, filmele, emisiunile si evenimentele sportive preferate in mod GRATUIT!
Dobanzile la credite se vor reduce gradual, dupa ce vor scadea mai intai dobanzile la depozite. ... exporturile care s-au diminuat, iar companiile au incasat mai putina valuta, si, cea de-a doua problema, investitiile straine au fost mai mici.
In zonele in care locuintele si terenurile sunt mai scumpe decat in restul tarii - in aceasta categorie fiind inclus si litoralul romanesc - conditiile impuse de piata imobiliara europeana se vor face puternic resimtite, mai ales in prima parte a anului 2007.
Dobânzile practicate de banci din statele Uniunii Europene sunt mult mai atractive pentru români. Bancile din România au doi ani la dispozitie pentru a le cere clientilor o dobânda anuala efectiva (DAE) unitara cu toate statele europene, mult mai mica decât acum.
google-analytics.com